Generálka s Medlovem dopadla remízou

V sobotu dopoledne počasí fotbalu moc nepřálo. V prvním poločase domácí fotbalisté využili toho, že hráli s větrem. Na Medlov nastoupili a hned v úvodních minutách otevřel skóre hrající trenér Roman Kuba. Medlov sice dokázal odpovědět, když Klabačka do branky dorazil míč vyražený brankářem Horou, ale ještě do poločasu vrátil domácím vedení Paulíny, který celou přípravu absolvoval právě v Medlově.

„V prvním poločase jsme hráli s větrem, měli jsme jednoznačně navrch, dařila se nám kombinace a jsem s ním spokojený,“ hodnotil úvodní dějství Roman Kuba.

Ve druhém poločase se role otočili. Tentokrát vítr pomáhal hostům a ti po brankách Holouše a Šléšky zápas otočili. Mohelnice zvládla před závěrečným hvizdem ještě srovnat. Po ruce jednoho z bránícího hráčů medlovských proměnil nařízenou penaltu ve svůj druhý gól v utkání Kuba.

„Druhý poločas měl zase v režii Medlov. Byl jasně lepší. My jsme byli všude pozdě a odešli jsme fyzicky. Myslím, že je soupeř lépe kondičně připravený. Padlo šest gólů, takže pro diváka dobrý zápas. Mrzí mě, že jsme dostali hloupé branky. Byl to první zápas v přípravném období, který snesl kritéria, které po hráčích vyžaduju,“ zakončil hodnocení mohelnický Kuba.

Do soutěže vstoupí oba celky ostrým zápasem. Oba čeká regionální derby. Mohelnice přivítá Velké Losiny a na hřiště do Medlova zavítá Šternberk.

Mohelnice – Medlov 3:3 (2:1)

Branky: Kuba 2, Paulíny – Klabačka, Holouš, Šléška.


Zdroj: https://sumpersky.denik.cz/fotbal-divize/vetrny-zapas-v-mohelnici-nemel-viteze-20190316.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku