Béčko v generálce remizovalo s Lutínem

FK Mohelnice B – TJ Sigma Lutín  3 : 3  (2 : 2) 

B-mužstvo našeho FK Mohelnice remizovalo v dalším domácím přípravném zápase s týmem TJ Sigma Lutín v poměru 3 : 35. minuta: Hosté házejí z levé strany v blízkosti našeho velkého vápna aut, kde po chvíli získáváme míč, ale vzápětí přichází ztráta, hráč hostí dává balon od levé postranní čáry na na střed šestnáctky, obránci proti němu dostatečně nevystoupili a tak umisťuje střelu k pravé tyči. – 0 : 1. 12. minuta: Od levé postranní čáry přihrává Havlíček Vlastovi Knýřovi,ten si míč potáhl trochu dopředu, vyměnil si s Liborem přihrávku ještě jednou, aby pak posunul míč na vedle něj stojícího Rabenseifera, ten střelou k pravé tyči nedal brankáři šanci – 1 : 1. 22. minuta: Tomáš Krejčí vysílá krásným dlouhým pasem do pravé strany do šance Radka Maráka, ale jeho střelu obránci zblokují na roh. Ten zahrává Vlasta Knýř, ten sice hosté hlavičkou odvracejí, ale opětovný Knýřův centr od pravé lajny končí na hlavě Horáka, který „angličanem“ o levou tyč překonává hostujícího gólmana – 2 : 1 44. minuta: Při pokusu o střelu jednoho z našich hráčů došlo k nastřelení Tomáše Horáka, od něhož se balon odrazil hostům do rychlého protiútoku, kdy se obrana nestačila vrátit a hráč hostí únikem ze středu k pravé straně hranice velkého vápna přehazuje Marka, který byl příliš daleko z branky – 2 : 2. 68. minuta: Opět se dostáváme do vedení, kdy Jirka Kloss dostává přihrávku z hloubi pole a střelou zprava ze stejného místa jako u druhého gólu hostů na zadní tyč kolem brankáře, dává náš třetí gól – 3 : 2. 89. minuta – Vedení jsme ale neudrželi. Hráč hostí dává z vlastní poloviny přihrávku vzduchem mezi naše stopery a podstatě běží sám na Marka, udělá mu kličku doleva a střílí do prázdné branky. Banka velmi pravděpodobně padla z viditelného ofsajdu. – 3 : 3. Zápas tímto výsledkem také skončil.

Sestava FK Mohelnice B: Kamisch – Najman, Krejčí T., Horák, Plný – Knýř – Havlíček, Rabenseifer (46. Svoboda), Marák J., Zbořil (46. Kloss) – Marák R. (65. Krejčí J.)

Michal Kovář, trenér B-mužstva, nám po zápase řekl: „Dnes rozhodně nemůžu být spokojen s naší hrou v prvním poločase, kdy jsme prvních 20 minut zápasu nebyli vůbec vidět a v naší hře chybělo snad úplně všechno. Hráče jsem přitom upozorňoval, že v Lutíně hrají velmi zkušení fotbalisté, se kterými můžeme mít problém. Druhý poločas byl už viditelně lepší. Ovšem místo toho, abychom svoje vedení pojistili rozhodujícím čtvrtým gólem, místy jsme hráli profesorský fotbal, pálili naše velké šance, a tak jsme jako trest na samém konci hrací doby dostali gól my. V poslední době se nám to stává nepříjemně často. Pozitivně ale hodnotím nasazení našeho týmu ve druhém poločasu, na kterém musíme i do budoucna stavět a naopak se věnovat odstraňování chyb v naší defenzívě.“

Odkaz na fotky ze zápasu (p. Zdeněk Diviš)

IMG_4754

FK Mohelnice B – TJ Sigma Lutín, přípravný zápas, Mohelnice 12. 3. 2016

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *