Dorosti zahájili fotbalové jaro

Zima se pomalu ukládá ke spánku a začínají se rozbíhat fotbalové soutěže. Jako první začala divize dorostů, kdy starší dorost si připsal důležité vítězství na půdě Třince, oproti tomu mladší kolegové dováží vysokou porážku.

Starší dorost:

Fotbal Třinec – FK MOHELNICE 1 : 2 (Vyhlídal, Mikeš)

Mladší dorost:

Fotbal Třinec – FK MOHELNICE 7 : 0

Hodnocení trenéra Pepu Mikeše: „Dnes jsme jeli na výlet do Třince. U starší dorostenců kvůli zranění chyběli Rebl, za červenou měl stop Dunovský a Holínka zaspal. První minuty byl v tlaku Třinec, ale nám se dařilo nebezbečné situace odvracet do bezpečí. Pak přišly brzká střídání a na hřiště šli mladší dorostenci a jeden starší žák a vypadalo, že je po zápase. Poločas 0:0 s vypětím všech sil. Do druhé půlky nastoupila Mohelnice jakou chceme vidět, zápal do hry soustředění na každý míč. První gól Filip Vyhlídal přehodil golmána a druhej .Mikeš střela na zadní tyčku. Zbytek zápasu jsme ubránili a zvítězili. Hráč zápasu Ondra Šolc.

Mladší dorostenci poločas 0:0, absolutní pochvala. Druhy poločas jsme dostali branky, když 4 kluci co hráli za starší dorost byli po fyzické stránce na dně a nebyl nikdo, kdo by je vystřídal. Pevně věříme, že v dalších zápasech nám budou k dispozici a pomoci hráči ze starších žáků.“

Rádi bychom Vás touto cestou pozvali na 1. jarní domácí zápas dorostenců, který se odehraje v sobotu 19.3. v Mohelnici, od 10:30 starší a 12:45 je výkop mladších. Soupeřem budou celky Nového Jičína.