Pohárový zápas mužů a vložené kolo dorostu nabídlo gólové hody

Včerejší den byl ve znamení vloženého kola dorostenecké divize a pohárového utkání mužů.

Naši muži vyhráli v Oskavě 10:4 a postupují tak do dalšího kola, kde jim bude za soupeře celek Velkých Losin.

TJ JISKRA OSKAVA – FK MOHELNICE 4 : 10
Střelci FK Mohelnice: 5x Kuba, Kožela, Cikryt, Pospíšil, Němec, Vašata

Hodnocení Romana Kubu: “Dnešní pohárové utkání bych nijak zvlášť nehodnotil. Je důležité, že jsme postoupili a nikdo se nezranil. Hlavně dostali prostor hráči, kteří zatím tolik nenastupují v mistrovských utkáních. Do zápasu zasáhli i Martin Němec a Radek Vašata a oběma se také podařilo skórovat. Jak jsem řekl na začátku, pro nás byl důležitý postup. Domácím se taky podařilo vstřelit 4 branky a diváci viděli tedy celkem 14 gólu, takže si myslím, že si všichni přišli na své.”

Dorostenecké celky zajížděli ke svému druhému zápasu v sezóně na půdu Přerova a domů se vraceli jednak s nepořízenou, ale i s pěknou gólovou nadílkou.

Starší dorost:
FK Přerov – FK MOHELNICE 10 : 0

Hodnocení trenéra Pepu Mikeše: “Soupeř nastoupil do utkání v tempu, kterému jsme se nedokázali přizpůsobit. Přerov byl prostě úplně někde jinde. Výsledek hovoří za vše.”

Mladší dorost:
FK Přerov – FK MOHELNICE 4 : 0

Hodnocení trenéra Jakuba Mikeše: “Od začátku zápasu nám soupeř nenechal ani milimetr prostoru a při první nepozornosti u vhazování se dostal do naší šestnáctky a skóroval. Druhý gól jsme dostali z offsidu, ale i tak jsme nesložili zbraně. Ve druhém poločase jsme měli lepší pohyb a dařila se rozehrávka, jen škoda zbytečného třetího gólu soupeře a následně neproměněného samostatného nájezdu Mikuláše a poté další naší vyložené šance z malého vápna. Mohli jsme se dostat zpět do zápasu. Kluci to nezbalili a hráli až do konce, bohužel jsme soupeři naší rozehrávkou nabídli příležitost a ten upravil na konečných 4:0. Dnes jsme se střetli se silnějším soupeřem, který po právu zvítězil. Příště doufáme, že Přerov více potrápíme.”