Z LOSIN SI ODVÁŽÍME TŘI BODY

Po středeční dohrávce v Černovíru, nás čekalo další venkovní utkání ve Velkých Losinách. Stejně jako z Černovíru, jsme si i z Losin odvezli plný počet bodů.

Hodnocení trenéra Kubu:

„ Na Šumperském deníku jsem četl, že zápas nebyl moc pohledný. Docela by mě zajímalo, kdo to takto zhodnotil, protože podle mě se hrál celý zápas oboustranně zajímavě, ve vysokém nasazení se šancemi na obou stranách.

Domácí si vytvořili dvě stoprocentní gólové příležitosti, ale nás opět skvěle podržel gólman Kuba Hora, kdy pokaždé čelil situaci jeden na jednoho. Naopak my jsme se dokázali dvakrát prosadit a několik šancí jsme ještě nedohráli do konce. To mě na zápase mrzelo nejvíc. V jiných zápasech nás to může stát body. Naše dnešní řešení útočných situací bylo vážně špatné. Kluky naopak musím pochválit za bojovnost a nasazení, za to jsme si body zasloužili. Z Losin se body nikdy nevozí lehce, takže si jich hodně vážíme.”

Sestava FK Mohelnice:

Hora – Vokoun, Pinkava, Knýř „C“, Šváb – Čank (87. Brulík), Paulíny (68. Nantl), Fišara, Srdýnko – Ryba (90. Pospíšil), Kožela