Novinky z klubu – květen

Vážení příznivci mohelnického fotbalu,

rád bych navázal na novinky z předchozího měsíce. Cílem této rubriky není informovat o sportovních výsledcích našich týmů, ale o tom, co se děje v zákulisí mohelnického fotbalu. Nemělo by ani smysl rekapitulovat něco, co jste si již dávno v průběhu uplynulého měsíce sami přečetli.

Stále pracujeme na proměnách našeho stadionu. V nejbližších týdnech by se měla zprovoznit nová hlasatelna, provést nátěr vnější fasády a výhledově poté uzavřít celý areál novým oplocením a vstupními branami. Konečně. Vše ve spolupráci s městem Mohelnice, vlastníkem objektu.

Nové webové stránky stále plně nefungují dle našich představ. Chceme průběžně zapojit vedoucí všech našich týmů a informovat vás nejen o jejich výsledcích, ale stručně také o průběhu zápasů.

Na konci tohoto měsíce uspořádáme kolektivní focení hráčů, trenérů a funkcionářů FK MOHELNICE. Výstupem nebudou jen doplněné fotografie na webu, ale také sběratelské hráčské karty.

Od nové sezóny vám chceme postupně zpestřit zápasový program a do areálu přivést více maminek s malými dětmi. Představa spočívá ve vybudování malého dětského hřiště u bufetu a v poločasovém sportovním diváckém programu. Aby bylo fotbalové utkání vyhledávaným doplněním víkendového odpoledne stráveného po boku vaší rodiny.

Na závěr bych vás všechny rád pozval na první ročník Májového Rockfestu, který pořádáme za podpory Mohelnického kulturního a sportovního centra. Ten se, jak jste se již mohli dočíst, uskuteční v sobotu 18.5. ihned po skončení domácího utkání s týmem Slovan Černovír.

Děkuji za vaši podporu a držte nám palce.

„Fialové srdce musíš mít.“

Ing. Jiří Rousek
předseda výkonného výboru FK MOHELNICE z.s.