Dorostenci doma opět neuspěli

FK MOHELNICE – fk jeseník  0 : 1  (0 : 1)

Dorostenci FK Mohelnice prohráli v domácím zápase 7. kola Krajského přeboru Olomouckého kraje s dorostenci FK Jeseník v poměru 0 : 1.

Sestava FK Mohelnice: Doležal – Šváb, Linhart, Dunovský, Brulík – Pospíšil, Petruška, Vyhlídal – Urbášek, Sokele, Tichý (Kašpar, Vykydal, Bača).

Hodnocení Petra Večeře, trenéra dorostenců FK Mohelnice: „Hodnocení tohoto utkání bude prakticky stejné jako hodnocení posledního domácího utkání se Želatovicemi. Rychle inkasovaná branka, tentokrát už ve druhé minutě, a následná naše snaha o vstřelení vyrovnávací branky. Na druhou stranu je třeba říct, že soupeř z Jeseníku ukázal svoji kvalitu a do vyložených šancí nás nepouštěl. Z prvního poločasu stojí za zmínku dvě naše hlavičky kolem 30. minuty, jedna skončila na tyči a druhou vytáhl dobrým zákrokem od tyče hostující gólman. Ve druhém poločase se hosté spíše zatáhli a spoléhali na brejky, gólovou pojistku ale z žádného nepřidali. My jsme měli několik slušných možností jak ohrozit soupeřovu bránu, ale většinou nás zradila finální přihrávka. Zápas tak skončil druhou domácí porážkou 0 : 1 v řadě. Klukům nemůžu upřít snahu a musím je pochválit, že opět vydrželi hrát celý zápas ve vysokém tempu, ale bez vstřeleného gólu se bohužel zápas vyhrát nedá.“