Dorostenci o putovní pohár Jana Jevického

Dorostenci se v neděli 22. července na hřišti Pod borovým lesem v Lošticích účastnili turnaje o putovní pohár Jana Jevického. V konkurenci týmů SK Loštice 1923, SK Haňovice a SK Zvole obsadili 2. místo.

  1. místo SK Loštice 1923 
  2. místo FK Mohelnice 
  3. místo SK Haňovice 
  4. místo SK Zvole

Hrálo se na 2krát 30 minut. V 1. semifinále Loštice porazily Zvoli a ve 2. semifinále jsme porazili Haňovice 3 : 1. V zápase o 3. místo Haňovice porazily Zvoli a ve finále s Lošticemi jsme prohráli 0 : 1.

„Celý turnaj jsme vlivem zranění a dovolených odehráli pouze se 12 hráči a všechny musím pochválit za přístup, bojovnost, kvalitní výkony a hlavně disciplinovanost. V obou zápasech jsme soupeře přehráli, ale zatímco s Haňovicemi jsme některé z mnoha našich šancí proměnili, ve druhém zápase s Lošticemi nikoliv. Nemůžu nezmínit naprosto diletantské počínání hlavního rozhodčího ve finálovém utkání, který na obě strany pískal neuvěřitelné nesmysly, což ještě doplnil arogantním chováním vůči všem. Svým vystoupením pokazil, jinak příjemné, nedělní odpoledne, nejenom mně, ale i mnoha přihlížejícím.“

Informace poskytl Petr Večeř