Starší žáci na vítězné vlně, mladší A opět prohráli, mladší B uspěli ve Štítech

Žáci dnes dopoledne nastoupili k zápasům 24. kola krajského přeboru, ve kterých hostili Nové Sady. Starší žáci se střetli s desátým týmem tabulky a měli raketový vstup do zápasu – ve 3. minutě se prosadil Lukáš Dunovský, v 6. minutě ho napodobil Míra Pospíšil a za další tři minuty i Tomáš Kubíček – 3 : 0. Kluci toho neměli dost a ve 22. minutě přidal svůj druhý gól Tomáš Kubíček, chvilku poté se totéž povedlo Pospíšilovi a když se k nim přidal i Ondra Brulík, nebylo co řešit. Ve druhé půli ještě skóre zvýraznili Patrik Zapletal, Štěpán Holinka a Tadeáš Jelínek. Zrodila se tak výhra 9 : 0, která našemu týmu udržela čtyřbodový náskok v čele tabulky, Mohelnice má 57 bodů, Černovír 53.

Mladší žáci A prožili podobný zápas, co se týče výsledku, ale bohužel v obráceném gardu. Na rozdíl  od starších žáků nevstupovali do zápasu jako favorit, protože hráli proti třetímu týmu tabulky. A soupeř na kluky vletěl – v 5. minutě vedl 3 : 0, ve 16 minutě 6 : 0, naši se poprvé prosadili až za tohoto stavu v 19. minutě Honzou Tomaščákem. Poločas ale nakonec skončil 8 :1 pro hosty. Podruhé se kluci prosadili za stavu 1 : 9 a to Martinem Kleiblem. To bylo z naší strany vše. Naopak hosté v poslední minutě přidali svůj 14. gól a zápas tak ovládli 14 : 2. Kluci prohráli počtvrté v řadě, stále jsou na 9. místě s 27 body, ale Němčice už se dotáhly na jeden bod, mají však odehraný zápas navíc. Snad si kluci zvednou sebevědomí ve čtvrteční dohrávce v Lošticích.

Mladší žáci B  zajížděli v sobotu odpoledne v zápasu 18. kola okresního přeboru do Štítů. Na hřišti čtvrtého týmu vedli od 9. minuty Martinovi Kleiblovi, domácí ale za 2 minuty srovnali. Do vedení je vrátil Pepa Rebl. Poločas 2 : 1 pro Mohelnici. Ve druhé půlce vedení pojistil Honza Tomaščák. Po výhře 3 : 1 máme stále náskok 9 bodů na Leštinu – 39 ku 30.

Krajský přebor žáků – 24. kolo

Starší

FK Mohelnice – FK Nové Sady  9 : 0  (6 : 0)

branky Mohelnice: 6. a 25. Miroslav Pospíšil, 9. a 22. Tomáš Kubíček, 3. Lukáš Dunovský, 27. Ondřej Brulík, 45. Patrik Zapletal, 48. Štěpán Holinka, 50. Tadeáš Jelínek

Mladší

FK Mohelnice – FK Nové Sady  2 : 14  (1 : 8)

branky Mohelnice: 19. Jan Tomaščák, 40. Martin Kleibl

 

Okresní přebor mladších žáků – 18. kolo

TJ Sokol Štíty – FK Mohelnice B  1 : 3  (1 : 2)

branky Mohelnice: 9. Martin Kleibl, 27. Josef Rebl, 34. Jan Tomaščák

 

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *