Víkendové zápasy žáků

Naše žákovské týmy zajížděly včera dopoledne k utkání 21. kola krajského přeboru na půdu Čechovic. Starší žáci se v zápase ujali vedení ve 12. minutě, kdy se trefil Rosťa Nantl. Když se pak po něm dvakrát v rozmezí 7 minut trefil i Tobiáš Sokele, měli zaděláno na další 3 body. Ty ve druhém poločase potvrdili Ondra Brulík a Vojta Míchal. Kluci tak zvítězili 5 : 0 a nadále vedou tabulku o 4 body před Černovírem, s nímž se utkají v dalším kole na domácím hřišti.

Mladší žáci ve svém zápase vedli zásluhou Honzy Tomaščáka, ale domácí dvě minuty po pauze Karafiátem vyrovnali a za další dvě minuty je poslal do vedení Macháň a naši museli dotahovat. To se ale nepodařilo. Navíc tři minuty před koncem pojistil výhru domácích Valenta a 3 body tak zůstaly v Čechovicích. Naši kluci tak prohráli 1 : 3 a klesli po tomto kole na 9. místo tabulky, když mají na kontě 27 bodů.

Krajský přebor žáků – 21. kolo

Starší

Sokol Čechovice – FK Mohelnice  0 : 5  (0 : 3)

Góly FK Mohelnice: 12. Nantl, 15. a 19. Sokele, 42. Brulík, 66. Míchal

Mladší

Sokol Čechovice – FK Mohelnice  3 : 1  (0 : 1)

Gól FK Mohelnice: 22. Tomaščák

 

B-tým mladších žáků měl v sobotu v 15. kole okresního přeboru přivítat doma Sudkov. Soupeř se ale k utkání nedostavil. Náš tým vede neúplnou tabulku s 27 body, o 3 body před Leštinou.

 

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *