Starší žáci vstoupili do sezony úspěšně, mladší dostali od nováčka nálož

Naše žákovské týmy sehrály dnes odpoledne odložená utkání 3. kola krajského přeboru. Zavítaly na hřiště nováčka Olšan u Prostějova. Pro oba týmy se jednalo se o úvodní vystoupení v novém soutěžním ročníku. Pro tuto sezonu přešel do kategorie starších žáků ročník 2004, do mladších potom 2006.

Starší žáci by určitě rádi obhájili vítězství v soutěži z minulé sezony, ale bude to pochopitelně velmi těžké. A hned první zápas nezačali dobře, alespoň co se týče skóre, když se v 11. minutě prosadil Gottwald a domácí vedli. Naši kluci ale stihli stav ještě v první půli otočit. Ve 22. minutě Lukáš Dunovský vyrovnal a čtyři minuty na to nás poslal do vedení Ondra Brulík. Poločas tedy 2 : 1 pro nás. Ze druhého poločasu uběhlo šest minut a hrálo se v podstatě od znova, domácí Králem vyrovnali. V 51. minutě byla pro nás odpískána penalta, kterou Lukáš Dunovský proměnil a svým druhým gólem nám vrátil vedení. To minutu před koncem podtrhl Filip Vyhlídal a uzavřel tím střelecký účet na 4 : 2 pro náš tým.

Za mladší žáky nastoupili i tři hráči ročníku 2007 – Daniel Kopa, Štěpán Riffler a Petr Kovář. Domácí se ujali vedení už v 7. minutě zásluhou Špangra a jakoby to předznamenalo pohromu pro náš celek. Za čtyři minuty zvýšil Otruba, ve 13. minutě se trefil znovu Špangr, a když se v 18. minutě prosadil Parák, bylo zle. Olšany své vedení do konce prvního poločasu ještě zvýraznily, konkrétně Zapletal (26 minuta) a opět Špangr (30. minuta), který tak uzavřel hattrick. Domácí neměli dost ani ve druhém poločase a ve 33. minutě dal na 7:0 Kořenovský. Když se v v průběhu následujících devíti minut trefili Gábor, podruhé Kořenovský a znovu Gábor, bylo to 10:0. Pět minut před koncem se podruhé v zápase prosadil i Otruba, a naši si tak na úvod sezony vezou porážku 0 :11.

Krajský přebor žáků – 3. kolo

Starší

TJ Sokol Olšany u Prostějova – FK Mohelnice 2 : 4 (1 : 2)

branky Mohelnice: 22. a 51. (p) Dunovský, 26. Brulík, 69. Vyhlídal

Mladší

TJ Sokol Olšany u Prostějova – FK Mohelnice 11 : 0 (6 : 0)

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *