Starší žáci v Jeseníku vyhráli, mladší A nikoliv, mladší B rozstříleli druhou Leštinu

Žáci dnes ráno odjížděli k zápasům dalšího kola krajského přeboru, tentokrát do Jeseníku. Starší žáci se coby vedoucí družstvo tabulky střetli se sedmým týmem. Ujali jsme se vedení  v 11. minutě Tomášem Kubíčkem, ale domácí za 3 minuty Bouchalem vyrovnali. Ve 24. minutě nás Tomáš Kubíček znovu poslal do vedení, a když se k němu za 4 minuty přidal i Míra Pospíšil, který ještě minutu před pauzou proměnil penaltu, vedli jsme 4 : 1. Ze druhé půle  uběhly 3 minuty a vedli jsme už 5 : 1 po brance Tadeáše Jelínka. Potě se ovšem ve 40. a 41. minutě trefili Bouchal a Tulis a bylo zaděláno na drama. To ještě zesílilo 6 minut před koncem po brance Planého. – 5 : 4. Kluci ale tento stav udrželi až do konce a připsali si další 3 cenné body a udrželi odstup 7 bodů před druhým Černovírem.

Mladší žáci A  se utkali s vedoucím týmem tabulky, ale hned ve 2. minutě se Odrou Brulíkem dostali do vedení, za Jeseník ale ještě do poločasu vyrovnal Hlobil. V první minutě druhé půle se trefil Kubánek a domácí vedli, ve 39. minutě i Pudil a zvýšil na 3 : 1 pro domácí. Pak sice za 2 minuty vykřesal naději Max Linhart, ale definitivní naději na body vzal ve 49. minutě svým druhým gólem Kubánek – 4 : 2. I přes třetí porážku v řadě zůstávají po 23. kole devátí s 27 body.

Krajský přebor žáků – 23. kolo

Starší

FK Jeseník – FK Mohelnice  4 : 5  (1 : 4)

branky Mohelnice: 11. a 24. Tomáš Kubíček, 28. a 34. Miroslav Pospíšil, 38. Tadeáš Jelínek

Mladší

FK Jeseník – FK Mohelnice  4 : 2  (1 : 1)

branky Mohelnice: 2. Ondřej Brulík, 41. Max Linhart

Mladší žáci B hostili v sobotu dopoledne v 17. kole okresního přeboru druhou Leštinu, před kterou měli náskok 6 bodů. I když byl byl náš tým v první půli lepší, poločas skončil jen 1 :0 po brance Ondry Brulíka ze 16. minuty, který se otočil kolem protihráče a střelou k pravé tyči nedal gólmanovi šanci.  O výsledku rozhodl začátek druhé půle, kdy hostující brankář namazal Ondrovi Brulíkovi na jeho druhý gól v zápase a totéž se dá říct o brance Matěje Vykydala. A bylo rozhodnuto. Když se pak ještě dvakrát trefil Pepa Rebl a jednou Lukáš Opluštil s Martinem Kleiblem, zápas skončil 7 : 0. Náskok v čele tabulky tak narostl na 9 bodů.

Okresní přebor mladších žáků – 17. kolo

FK Mohelnice B – TJ Sokol Leština  7 : 0  (1 : 0)

branky Mohelnice: 16. a 31. Ondřej Brulík, 34. Matěj Vykydal, 37. Lukáš Opluštil, 42. a 47. Josef Rebl, 59. Martin Kleibl

 

 

 

 

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *