Áčko mužů konečně vítězně a to na půdě prvního Jeseníku

Víkendové výsledky

Muži A
FK Jeseník – FK MOHELNICE 0:2
Hodnocení Romana Kuby: “Jsem rád, že jsme dnes konečně zvládli zápas za 3 body. Nechci víťezství nijak přeceňovat. Pravda je, že dnes jsme podali opravdu velmi dobrý výkon především směrem dozadu a za to musím hráče pochválit. Směrem dopředu budeme v dalších zápasech určitě lepší, teď je potřeba potvrdit body z venku v dalším domácím zápase a už se nám bude dýchat zase o něco lépe.”

Muži B
FK MOHELNICE – TJ Podolí 7:0
Hodnocení trenéra Karla Čihulky: “Výsledek hovoří jednoznačně, musím však pochválit i soupeře. Stejně jako v Moravičanech jsme narazili na soupeře, který disponuje řadou kvalitních fotbalistů. My jsme se ale od první minuty drželi plánu a věřili, že rozhodne naše vyrovnanost, kdy není rozdíl mezi prvním a patnáctým hráčem. I přes řadu absencí jsme zápas před velmi slušnou návštěvou zvládli na jedničku. Teď se těšíme do Loštic.”

Starší dorost
FK MOHELNICE – FK Bílovec 2:2
Hodnocení trenéra Pepu Mikeše: “Nedělní zápas s Bílovcem jsme chtěli zvládnout za tři body. Nakonec jsme rádi za bod. I když jsme vedli 2:0 (oba góly Ondra Brulík) tak v poli jsme byli horší. Fotbal nestál za moc. Bylo to takové kopni a běž. Nakonec 2:2 asi spravedlivě.”

Mladší dorost
FK MOHELNICE – FK Bílovec 1:3
Hodnocení trenéra Kubu Mikeše: “Hodnocení mladší: Dnes nám chyběli od začátku hráči, kteří onemocněli a proto jsme povolali hráče ze starších žáků, aby doplnili výpadky v sestavě. První poločas jsme ještě se soupeřem drželi krok. Ale počítali jsme s tím a museli vystřídat 3 kluky, kteří odehráli celý zápas za starší dorost. Druhý poločas se soupeřem bojovalo naše mužstvo se 7mi kluky ze starších žáků v základní sestavě, takže jsem mladíkům poděkoval za pomoc a za statečný výkon. Nezbývá než čekat až se dáme dohromady jak starší, tak i mladší dorost po zdravotní stránce a přečkat období, kdy máme personálně výrazně rozbité obě mužstva. Bohužel nemáme takové možnosti jako soupeři se širším i kádry.”

Starší žáci
FK MOHELNICE – SK Sulko Zábřeh 0:4
Hodnocení trenéra Martina Petříka: “nebylo dodáno)

Mladší žáci
FK MOHELNICE – SK Sulko Zábřeh 8:3
Hodnocení trenéra Ondry Uhlíka: “nebylo dodáno)

Starší přípravka
FK MOHELNICE – Sokol Zvole 3:1
Hodnocení trenéra Martina Vokouna: “Dnes jsme se utkali s mužstvem ze Zvole a musím říct, ze po minulém vítěztví a kvalitním výkonu v Zábřeze, jsem z dnešního zápasu trošku zklamaný. Nehráli jsme tu hru, o které se s klukama na tréninku a před zápasem bavíme. Naštěstí se nám zápas podařilo zvládnout vítězně, ale musím říct ze soupeř ze Zvole nám byl více než vyrovnaným protivníkem.”

Mladší přípravka
FK MOHELNICE – Tatran Moravičany 18:6
Hodnocení trenéra Ondry Brulíka: “nebylo dodáno”