Víkendový kemp starší přípravky

O víkendu 25. – 27. 6. proběhl hlavně v areálu spřáteleného TJ Maletín víkendový fotbalový kemp spojený s cyklovýletem k ukončení sezóny 2020/21  st.přípravky v Krajské soutěži a zároveň jako stmelení kolektivu před zahájením příprav na novou sezónu.

K stávajícím ročníkům 2010 a 2011 totiž přibíráme chlapce ročníku 2009 a budeme nastupovat k utkání v Krajském přeboru Olomouckého kraje.

Kempu se tedy celkem zúčastnilo 21 dětí : Malinka Patrik, Róka Samuel, Cerula Jáchym, Vlček Jakub, Smékal Vít, Uhlík Ondřej, Tyráček Michal, Uhlík Adam, David Štěpán, Mazal Jiří, Kunert Vojtěch, Louvar Jakub, Komárek Marek, Vašíček Petr, Šrot Daniel, Červinka Tomáš, Chytil Adam, Fašina Jiří,  Havlíček Patrik, Balcárek Michal, Smolka Tomáš, (z různých důvodů ještě chyběli – Václavek Tomáš a Klecker Adam)

Realizační team : Mazal Petr, Uhlík Ondřej st.,  Vašata Radek .

S cyklistickým doprovodem a dozorem vypomáhali: Vašíček Květoslav, Šrot Daniel st., Tyráček Martin.

Zdravotní a maminkovský dohled: Uhlíková Blanka a Mazalová Marta.

Program:

Pátek 25.6.:

Odjezd na kolech ze stadionu. Po příjezdu přes Mohelnické lomy, Mírov, Svojanov, na stadion TJ Maletín a proběhla stavba stanů. Po podvečerním fotbálku byl na programu táborák s opékáním.

Sobota 26.6.:

Dopoledne dovednostní fotbalové soutěže o ceny. V 11:00 odjezd na kolech na Bozéňov na koupání a po návratu na základnu v Maletíně utkání děti proti trenérům a rodičům. Večer sledování projekce ME ve fotbale.

Neděle 27.6.:

Po snídani balení stanů, věcí, úklidu, odjezd na kolech zpět do Mohelnice.