Z VENKOVNÍHO UTKÁNÍ V BOHUŇOVICÍCH VEZEME BOD

K vloženému 15. kolu krajského přeboru zajížděli naši hráči na půdu celku z Bohuňovic. Z tohoto utkání si odvážíme bod, za porážku po penaltovém rozstřelu, ve kterém jsme opět selhali.

Hodnocení trenéra Kubu:

„Z dnešního zápasu jsme si mohli odvézt 2 body, ale po několikáte jsme selhali v penaltovém rozstřelu. Průběh zápasu byl takový, že domácí měli po celý zápas míč ve svém držení a my jsme spoléhali na rychlé brejky. Ty se nám především v první půli dařilo dohrávat, bohužel bez prostřelení domácího golmana. Až tedy na jeden případ, po kterém jsme se dostali do vedení 1:0. Vedení nemůselo zůstat pouze takto štíhlé a hnedka z následujícího brejku jsme mohli zvýšit na 2:0, bohužel jsme neproměnili a dle pořekadla nedáš, dostaneš, jsme byli potrestáni brankou z pokutového kopu. Do kabin jsme šli i tak s vedením 1:2, kdy v poslední minutě první půle jsme dali po rohu branku.

Druhý poločas nás domácí zatlačili, vytvářeli si šance, ale naše defenzíva v čele s brankářem Horou vše ustála. Už vše spělo k tomu, že takto doputujeme ke 3 bodům, když z čistého nebe byla písknutá penalta, z mého pohledu absolutně nesmyslná, vymyšlená, kterou domácí proměnili a zápas skončil výsledkem 2:2, což znamenalo penaltový rozstřel, ve kterém jsme pohořeli.

Domácí měli hráče v ideálním fotbalovém věku, okolo 23 – 28 let, a bylo vidět, že o sobě vědí, hrají delší dobu pospolu. To je zatím jediná věc, která nám v zápasech chybí. Máme v sestavě mladíky, kteří ještě nejsou vyhraní a nemají potřebné zkušenosti k tomu, abychom v zápase měli větší mezihru a dokázali jsme svoji kvalitou na míči donutit soupeře k tomu, že bude také jako my delší dobu běhat bez míče. Jinak hráče musím pochválit, na hřišti nechali všechno a bod z venku se vždy počítá.“

Sestava FK Mohelnice:

Hora – Čank (46. Dunovský), Pinkava, Knýř „C“, Šváb – Nguyen (66. Brulík), Paulíny, Fišara, Srdýnko – Ryba (89. Bača), Kožela