S Černovírem bez bodu

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

FK MOHELNICE – TJ SLOVAN ČERNOVÍR  0 : 2  (0 : 0)

Mužstvo našeho FK Mohelnice prohrálo v domácím zápase 25. kola Olomouckého krajského přeboru s mužstvem TJ Slovan Černovír v poměru 0 : 2. Výsledek posledního domácího zápasu sice určitě nepřinesl nadšení, ale přesto by se na něm dala najít světlá stránka, a to zapojení více našich mladých hráčů. Od začátku zápasu působili naši hosté aktivnějším dojmem. V 6. minutě dostal Pulkert přihrávku mezi naše obránce, zjevil se sám před Kubou Horou, na kterého si tvrdou střelou po zemi nepřišel. Náš tým zahrozil v 13. minutě, když Martin Vokoun našel přesným centrem před bránou hostů Jardu Koželu, kterému selhalo zakončení. V 28. minutě dostal před bránou hostů balón na nohu Jirka Kloss, který jen o kousek minul tři tyče. Při svém pokusu se Jirka zranil, protože ihned poté šel ze hřiště dolů. V 29. minutě to z uctivé vzdálenosti zkusil Vlasťa Knýř, balón, na který brankář hostů Gross nestačil reagovat, ve vzduchu nepříjemně zaplaval a dopadl několik decimetrů od cíle.

V 52. minutě si náš tým vypracoval největší šanci zápasu, když Petr Čank dokázal zpracovat těžký nakopnutý balón, zaběhl s ním až před Grosse, dal zpět na malé vápno, odkud Jarda Kožela v jasné pozici bránu hostů přepálil. V 61. minutě šel do souboje v našem velkém vápně s Kundrtem Honza Marák a Kundrt spadl na zem. Sudí Honzovo počínání posoudil jako faul, dal mu žlutou kartu a nařídil penaltu. K ní se postavil Zachar a proměnil ji, 0 : 1. V 68. minutě se Zachar procpal mezi naše obránce a jeho střelecký pokus naštěstí šel nad naši bránu. V 71. minutě k bráně k bráně hostů pronikl Jarda Kožela, který z bezprostřední blízkosti Grossovi vyprášil rukavice. O osudu zápasu rozhodla v 79. minutě chyba v naší rozehrávce, kterou vystihl Zachar. Ten tak mohl jít sám na Kubu Horu a překonal ho, 0 : 2. Protože se potom už nic zajímavého nestalo, zápas skončil naší porážkou v poměru 0 : 2. Příští venkovní zápas odehrajeme s týmem FC Želatovice v sobotu 25. května od 17.00.

Góly: 61. a 79. Zachar. ŽK: Marák – Vyroubal. Diváci: 123. Rozhodčí: Kopecký – Habermann, Motal.
Sestava FK Mohelnice: Hora – Heidenreich, Knýř, Pospíšil, Vokoun – Čank (85. Dunovský), Pauliny, Marák (78. Nantl), Zapletal (46. Šváb) – Kloss (28. Srdýnko), Kožela. Trenér: Roman Kuba.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/2″][vc_video link=“https://youtu.be/4YhI-8QzYWw“][/vc_column][vc_column width=“1/2″][/vc_column][/vc_row]