Dorostenci prožili podařenou neděli

tj SOKOL ČECHOVICE – FK MOHELNICE  1 : 4  (0 : 1)

Dorostenci FK Mohelnice zvítězili ve venkovním zápase 8. kola Krajského přeboru Olomouckého kraje s dorostenci TJ Sokol Čechovice v poměru 4 : 1.

Hodnocení Petra Večeře, trenéra dorostenců FK Mohelnice: „Hodnocení zápasu bych rozdělil na dva úseky. Ze začátku utkání hra z naší strany nebyla dobrá. Byli jsme pozdě v soubojích, nesbírali jsme odražené míče a nedařila se nám kombinace. Zhruba od 30. minuty jsme se ale dostávali více do utkání a odměnou za zvýšenou aktivitu nám byla penalta, kterou sudí odpískal za faul na Kamila Švába. Penaltu proměnil Marek Petruška a tím nám zajistil poločasové vedení. Po přestávce jsme pokračovali ve zlepšené hře a byli jsme lepším týmem. V 70. minutě navýšil naše vedení opět Marek Petruška, který byl na konci hezké kombinace ze strany hřiště po autovém vhazování. Za nedlouho jsme si bohužel zápas zkomplikovali, když jsme si nepohlídali dlouhý nákop domácích za obranu, míč nám propadl a soupeře jsme nakonec zastavili jen za cenu penalty. Lukáš Doležal sice první pokus vyrazil, ale u dorážky byl dříve domácí hráč a míč uklidil do brány. Závěrečné drama se však nakonec nekonalo, protože se po dvou brejcích prosadil Tomáš Kubíček. Výsledek zápasu odpovídá jeho průběhu a s výjimkou prvních třiceti minut hráče chválím za dobrý výkon.”

Góly FK Mohelnice: Petruška 2x, Kubíček 2x
Sestava FK Mohelnice: Doležal – Šváb, Linhart, Dunovský, Kašpar (Mayer) – Petruška, Bača (Tichý), Nantl – Urbášek (Václavík), Kubíček, Vyhlídal