Dorostenci přivezli z Určic tři body

TJ SOKOL URČICE – FK MOHELNICE  3 : 5  (3 : 2)

Dorostenci FK Mohelnice zvítězili ve venkovním zápase 6. kola Krajského přeboru Olomouckého kraje s dorostenci TJ Sokol Určice v poměru 5 : 3.

Hodnocení Petra Večeře, trenéra dorostenců FK Mohelnice: „Zatím se dá průběh sezóny charakterizovat jako rozbalování bonboniéry, když s každým zápasem přichází nějaké překvapení. V tomto zápase jsme byli od jeho počátku jasně lepším týmem. Vytvářeli jsme si jednu šanci za druhou, nicméně žádnou jsme neproměnili a navíc jsme po našich obrovských individuálních chybách v obraně prohrávali ve 39. minutě 3 : 0. Ještě do poločasu jsme však dvě šance proměnili a do šatny jsme odcházeli pouze s jednogólovým mankem. Druhý poločas probíhal stejně jako první, tedy s naší výraznou převahou, kterou jsme vyjádřili i gólově a zápas skončil po našem velkém obratu výsledkem 3 : 5. Kluky musím pochválit za nasazení po celý zápas a za to že ani za nepříznivého stavu zápas nezabalili a dotáhli jej do vítězného konce.“

Sestava FK Mohelnice: Rozman – Linhart, Dunovský, Pospíšil, Tichý – Petruška, Urbášek, Bača – Šváb, Kubíček, Vyhlídal (Sokele)
Góly FK Mohelnice: Sokele, Linhart, Pospíšil, Kubíček, Tichý