Dorostenci přesvědčivě zvítězili v Určicích

TJ Sokol Určice – FK Mohelnice  1 : 5  (1 : 3)

Dorostenci zvítězili ve venkovním zápase 6. kola Krajského přeboru Olomouckého kraje s dorostenci TJ Sokol Určice v poměru 5 : 1. Začátek zápasu nám tentokrát vyšel náramně. Už v 13. minutě zápasu to totiž bylo po dvou gólech Davida Schöna a Františka Mayera 0 : 3. Potom se hra opticky vyrovnala a domácím se v 23. minutě po chybě naší obrany a gólu Halouzky podařilo snížit na 1 : 3. Do konce prvního poločasu se už žádný z týmů neprosadil. Naši velmi dobře vstoupili i do druhého poločasu, protože v 48. minutě se opět prosadil František Mayer. V 76. minutě potom pátý gól do sítě domácích přidal Tobiáš Sokele. Tím se našemu týmu podařilo odpor domácích definitivně zlomit a zápas se poté jen dohrával. Po tomto kole jsou dorostenci třetí s 9 body, o skóre před Velkými Losinami a se ztrátou tří bodů na vedoucí Konici.

Jan Vymlátil, trenér našeho dorostu, nám po zápase řekl: „S výkonem všech hráčů i výsledkem dnešního zápasu jsem velmi spokojen. Byli jsme po celí zápas lepší a zaslouženě zvítězili.“

Sestava FK Mohelnice: Strupek – Kuerban, Coufal, Václavík, Čank, Pospíšil, Petruška, Míchal, Mayer, Schön, Zapletal. Na střídání: Doležal – Sokele, Kamlar, Kubíček, Šváb, Nantl, Malík.

Odkaz na fotky ze zápasu (p. Michal Mayer)

TJ Sokol Určice – FK Mohelnice. zápas 6. kola Krajského přeboru dorostenců Olomouckého kraje, Určice 10. 9. 2017

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *