Remíza s Valmezem

FK Mohelnice – TJ Valašské Meziříčí  2 : 2  (1 : 0)

Mužstvo našeho FK Mohelnice remizovalo v dalším přípravném domácím zápase s týmem TJ Valašské Meziříčí v poměru 2 : 2. Do zápasu nenastoupili Lukáš Hapal kvůli zlomenině palce na ruce, Honza Marák kvůli svalovému zranění a Roman Kuba kvůli nachlazení. Náš tým se dostal do vedení po individuální akci Martina Bzirského. Hned na počátku druhého poločasu se hostům podařilo vstřelit gól po přímém kopu a střele po schrumáži v našem vápně. Vedení na naši stranu opět strhl po proměněné penaltě, Vlasta Fiala po faulu na Kubu Heidenrecha. Hostům se však podařilo srovnat ze závaru v našem velkém vápnu. Nic víc se do konce hrací doby nestalo. Zápas tak skončil remízou v poměru 2 : 2. Další domácí zápas zimní přípravy odehraje naše mužstvo v sobotu 25. února v 11 hodin, tentokrát s vedoucím týmem divize C TJ Jiskra Ústí nad Orlicí.

Jaroslav Rolinek, trenér našeho mužstva, po zápase Šumperskému deníku řekl: „Z dnešního výkonu jsem trochu zklamaný. Tentokrát mi tam chybělo prakticky všechno, kombinace, zakončení, nasazení, byla tam řada zbytečných chyb a zkažených přihrávek, na hráčích jsem ke konci zápasu pozoroval únavu. Možná jsem byl trochu namlsaný z předchozího utkání proti Hodonínu, ale tentokrát jsme postrádali kvalitu. Ale zase je dobré si to negativní vybrat ještě teď před sezonou. K čemu by bylo, když vyhrajete v přípravě třeba šestkrát v řadě a potom rupnete hned v prvním mistráku.“

Góly FK Mohelnice: Bzirský, Fiala (pen.)

Sestava Mohelnice: Hora – Fiala, Pinkava, Markovič, Heidenreich – Fišara, Svoboda – Vokoun, Bača, Bzirský – Olejník. Střídali: Knýř, Srdýnko. Trenér: Jaroslav Rolinek.

SAM_8432

Odkaz na fotky ze zápasu (made by Bedřa)

FK Mohelnice – TJ Valašské Meziříčí, přípravný zápas, Mohelnice 18. 2. 2017

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *