Víkendové výsledky našich mužstev

Ikdyž náš stadion patřil o tomto víkendu Mistrovství ČR v agility, neznamená to, že by se fotbal zastavil. Bylo tomu právě naopak a naše všechny celky hrály venkovní zápasy. Dovolte mi, abych Vás informoval o jejich výsledcích.

MLADŠÍ PŘÍPRAVKA musela svůj venkovní zápas přeložit na pátek 2. října, jelikož hřiště ve Velkých Losinách, z důvodu neustávajícího deště, nebylo uzpůsobeno ke hře. O to náročnější týden naše chlapce čeká. Již zítra, tj. ve středu hrají v Sudkově, v pátek poté odložený zápas ve Velkých Losinách a v neděli přivítají na domácí půdě Sokol Lesnici.

STARŠÍ PŘÍPRAVKA svoje krajské zápasy taky nemohla odehrát z důvodu nepřízně počasí, proto jim přišlo alespoň vhod nedělní venkovní utkání v Moravičanech, kde si s domácími poradili celkem jednoznačně 3 : 15.

Hodnocení trenéra Ondry Uhlíka: „“Mladší verze“ naší starší přípravky se setkala se stejně starými popř. mladšími protihráči z Moravičan. Naše větší zápasová zkušenost rozhodla a zaslouženě jsme vyhráli.“

Tatran Moravičany – FK MOHELNICE 3 : 15

MLADŠÍ ŽÁCI zajížeděli do Tovačova k zápasu s Dubem na Moravě a připsali si vítězství.

Hodnocení trenéra Martina Petříka: „Utkání v Tovačově s Dubem na Moravě jsme od začátku začali ve vysokém tempu, hráči byli v pohybu a vycházely nám kombinace. Díky tomuto se nám podařilo odskočit na stav 4 : 0 a měli jsme i spoustu neproměněných gólových příležitostí. Nepodařila se nám však poslední pětiminutovka, kdy jsme obdrželi dvě rychlé branky před poločasem. Naštěstí se hráči o poločase uklidnili a po začátku druhé půle odskočili ve skóré. Opět jako již tradičně jsme neproměnili minimálně 5 čistých brankových příležitostí na zvýšení skóre. Ke konci utkání nám trochu docházely síly, díky čemuž soupeř již jen korigoval na konečných 4 : 6. Je potřeba všechny hráče pochválit za nasazení a snahu. Velice dobře zahrál tradičně Jakub Oharek a krajní záložníci Dan Urbášek a Ondra Bernatík. K ním se přidali krajní obránci Petr Fiala, David Till a Matěj Petřík. V útoku se dařilo Markovi Petříkovi. Celkově jsme dokráčeli k zaslouženému vítězství. Mrzí jen velké neproměňování čistých brankových příležitostí!!“

FK Dub n. Moravě – FK MOHELNICE 4 : 6

Střelci: 2x Jakub Oharek, 2x Marek Petřík, Vítek Smékal, Daniel Urbášek

STARŠÍ ŽÁCI také zajížděli na horkou půdu v Tovačově a v oslabené sestavě svůj zápas prohráli.

Hodnocení trenérů Pepi a Kubu Mikešových: „Od zápasu jsme nečekali žádný úspěch, kluci si šli prostě zahrát. Chybělo 9 lidí, z toho 7 ze základní jedenáctky, tak se mužstvo slepilo z hráčů, aby nás bylo aspoň 11. Tři už dlouhou dobu nehráli fotbal a vrátili se po několika měsících do hry. I tak jsme hráli do 46. minuty se soupeřem vyrovnaný zápas. Dali jsme i gól na 1:1, ale už nám bez střídání chyběly síly. Dva góly po sobě na 1:3 ve druhém poločase nás srazily a vyklidili jsme hřiště úplně. Další průběh už se nedá hodnotit. Kluci to vzdali s úbytkem sil a soupeř hrál sám až do brány. Bohužel se to špatně sešlo s nemocemi a jinými sporty. Snad nás příště bude více z jádra týmu.“

FK Dub n. Moravě – FK MOHELNICE 8 : 1

Střelec: Šimon Činčara

DOROST odehrál v minulém týdnu dvě utkání. V prvním si na domácí půdě poradil se svým soupeřem 2 : 1, a ve víkendovém utkání si taktéž připsali vítězství po výhře 5 : 3.

Hodnocení trenéra Martina Vokouna: „Zápas s Bohuňovicemi byl první větší prověrkou pro náš tým. Utkání bylo v první půli opatrné a ani jeden z týmu nechtěl udělat chybu. V druhé půli jsme tu první chybu udělali my a inkasovali. Na klucích bylo od začátku zápasu vidět, že chtějí vyhrát a ani nepříznivý vývoj zápasu je nerozhodil. Za 5 minut po inkasovaném gólu jsme vyrovnali zásluhou Ondry Brulíka a deset minut před koncem otočili utkání ve svůj prospěch, kdy se prosadil Michal Nguyen. Jsem rád za tři body a kluci za předvedený výkon zaslouží pochvalu a poděkování.

Utkání v Dubu na Moravě se mi hodnotí strašně těžko. I přes výhru 5:3 z vítěztví nemám radost. Rozhodčí od začátku zápasu neměl utkání pod kontrolou a hráči se tím bohužel nechali strhnout. První půle ještě snesla nějaké měřítko a my ji vyhráli 3:0. Ale v druhé půli kdy soupeř dostal dvě červené karty, jsme si mysleli, že je po zápase a soupeř rezignuje. Opak byl pravdou a my dostali dva góly a ještě se strachovali o výsledek. Zápas jsme naštěstí výsledkově zvládli, herně však výkon týmu zůstal za očekáváním!“

FK MOHELNICE – Sokol Bohuňovice 2 : 1

Střelci: Ondřej Brulík, Michal Nguyen

FK Dub n. Moravě – FK MOHELNICE 3 : 5

Střelci: 2x Tomáš Kubíček, Miloslav Pospíšil, Ondřej Brulík, Rostislav Nantl

MUŽI mají svůj víkendový zápas, pro nezpůsobilou hrací plochu, odložen na dnešní odpoledne v Litovli od 16,15. Tímto Vás zveme, abyste naše hráče podpořili! O výsledku utkání Vás budeme samozřejmě informovat.