TRENÉR KUBA HODNOTÍ ZÁPAS S MEDLOVEM

Zápas s Medlovem se musel divákům líbit. Oba týmy si vytvořili několik gólových příležitostí a zápas měl ten pravý náboj. Zápas skončil našim vítězstvím 2:1, o obě naše branky se postaral Daniel Ryba.

V prvním poločase jsme vysokým presingem soupeři nedali žádný čas na rozehrávku po zemi, a tak se musel uchýlit k dlouhým nakopávaným míčům na osamoceného útočníka hostí Nováka. Ten se vůbec k ničemu nedostal i díky bezchybné hře ve vzduchu od našeho stopera Pinkavu. Celkově byl z naší strany první poločas výborný.

V druhém poločase byl Medlov více aktivní a my už jsme soupeře nedokázali tak agresivně napadat. Dali jsme tak hostům více času k tomu, aby mohli kombinovat čímž soupeř potvrdil svoji kvalitu a vytvořil si tlak, ze kterého nastřelil břevno a po druhé nás zachránil výborným zákrokem brankář Hora.

Letní příprava byla příliš krátká, navíc jsme měli hráče, jako je Dan Ryba, který byl 14 dní mimo, Luboš Pinkava, jehož přestup se dotáhl až den před zápasem, nebo Jan Fišara, který se postupně po roční pauze dostává zpět do své optimální fyzické kondice. Tím v žádném případě nechci nijak snižovat výkon Medlova, jen chci říct, že půjdeme ještě kondičně nahoru, tak abychom dnešní výkon v prvním poločase dokázali předvádět celých 90 minut.

Chci poděkovat divákům za velmi slušnou návštěvu a věřím, že na příští domácí zápas se Zábřehem bude návštěva ještě vyšší.