Halový miniturnaj ml.přípravek

V neděli 11.3. jsme uspořádali ve sportovní hale OA halový miniturnaj mladších přípravek,který se nám v závěru halové sezóny vydařil.
V turnaji hrál každý s každým 1x16min. a poté hráli první dva týmy finále a a zbývající dvojice sehrála zápas o 3.místo.
V prvním utkání jsme porazili Loštice 2 – 0, poté Rovensko 4 – 0. V obou utkáních jsme výraznou převahu,kterou jsme pěknými brankami vyjádřili až s Rovenskem. V dalším utkání s  Velkými Losinami vedeme 1-0,ale soupeř dvěma brankami otáčí skóre a přes naši velkou snahu vyrovnat v závěru inkasujeme.
V malém finále pak soupeři porážku vracíme a po výborném výkonu a velmi dobré hře zasloženě vítězíme.

Hodnocení – do turnaje nastupujeme téměř kompletní a tak půjčujeme Marka, Štěpu a Peťu Rovensku, které přijelo pouze s 5 hráči. Všichni hráli s velkým nasazením a konečně jsme hráli kombinačně a odrazilo se to hlavně v koncovce vstřelenými góly. Pochválit musím všechny hráče a střelecky vynikli Dan s 5 a Marťa 4 góly, a zejména branka proti Rovensku do šibenice z 20 m to byla paráda.
Vydařený turnaj je určitě pro hráče velkým povzbuzením před jarní sezónou. Rodičům děkuji za pořadatelskou pomoc při turnaji.

Sestava – Vlček – Karger – Klecker – Ruprecht – Kovář
– Damajka – Bartoš – Malinka – Cerula

za Rovensko nastoupili – David,Komárek a Vašíček.

Výsledky : Mohelnice – Loštice 2 – 0 branky Karger a Kovář,V.Losiny -Rovensko 3 – 1,Mohelnice – Rovensko 4 – 0     branky Karger a Ruprecht 2x,V.Losiny – Loštice 7 – 0,Loštice – Rovensko 3 – 0,Mohelnice – V. Losiny 1 – 3 Ruprecht,
o 3.místo Rovensko – Loštice 4 – 1,finále Mohelnice – V.Losiny 3 – 0 Ruprecht 2x, Karger.

Jaroslav Žouželka, trenér

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *