Zápasy mládeže a B-týmu: 10.2. – 11.2. 2018

Přinášíme ohlédnutí se za víkendem B-týmu a mládeže. B-tým a dorost přivítal na našem hřišti ve dvojzápase týmy staršího a mladšího dorostu Svitav, které nastupují v dorostenecké divizi a zápasy skončili jednoznačnými výhrami našich týmů. Starší žáci svůj čtvrteční zápas po dohodě se soupeřem z Uničova, z důvodu chřipkové epidemie, neodehráli.

B-tým: Mohelnice – Svitavy U19 7:1

Branky: Pagáč 4, Obšil, Šincl, Srdýnko

Sestava: Byvan A. – Kuerban, Linhart, Obšil, Šváb – Srdýnko, Klimeš, Čank, Byvan D. – Pagáč, Šincl

Bylo to první přátelské utkání B-týmu. Jsem rád, že se nikdo nezranil a zápas se starším dorostem Svitav proběhl v přátelském duchu. První poločas byl ještě vyrovnaný a jak my tak i soupeř si vypracoval dobré gólové šance. Druhý poločas už byl zcela v naší režii a prodali jsme v něm především naši zkušenost. Dařilo se nám dnes i střelecky, za což jsem rád, ale i v dnešním zápase se naplno ukázaly věci, na kterých se v tréninku budeme muset více zaměřit.

Roman Kuba, trenér

Dorost: Mohelnice – Svitavy U17 4:0

Branky: Schön 2, Dunovský

Sestava: Strupek – Pospíšil, Dunovský, Šváb, Mayer – Nantl, Čank, Holinka, Václavík – Sokele, Schön, (Linhart)

Dnes nás čekal druhý přípravný zápas proti týmu mladšího dorostu ze Svitav. Dnes jsme byli hodně produktivní, dá se říct, že z šancí, co jsme si vytvořili, jsme všechny proměnili. Nehráli jsme v plné sestavě, hodně kluků je nemocných, zraněných nebo na lyžáku. Museli nám pomoci i kluci ze starších žáků, kteří odvedli dobrý výkon. Kluci dneska bojovali, ale pořád nám chybí větší klid v rozehrávce, hlavně přesnost v přihrávkách.

Jan Vymlátil, trenér

Příští zápasy:

B-tým + Starší dorost: Postřelmov – Sobota 17.2.  – 11:00 UMTRA Mohelnice

Mladší dorost: Šumperk U15 – Sobota 17.2. – 13:00 UMTRA Mohelnice

St. žáci: Šumperk U14 – Sobota 17.2. – 15:00 UMTRA Mohelnice

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *