Ve větrném zápase v Krchlebech naše béčko uspělo

FK Krchleby – FK Mohelnice B  2 : 6  (0 : 3)

B-mužstvo našeho FK Mohelnice zvítězilo ve venkovním zápase 13. kola III. třídy okresu Šumperk s týmem FK Krchleby v poměru 6 : 2. I přes to, že nedělní počasí doopravdy fotbalu nepřálo, venkovní zápas v Krchlebech se odehrál. Průběh zápasu měl náš tým pod kontrolou a zaslouženě zvítězil. Jako první se v 12. minutě prosadil Kirils Grigorovs, který z dobrých 20 metrů vystřelil na brankáře domácích Motejzíka, vítr dal balónu faleš, a ten tak zapadl do brány. V 32. minutě se Romanovi Kubovi podařilo proměnit penaltu a ještě do přestávky v 42. minutě zvyšoval na 0 : 3 Yang Guicheng. Hned po přestávce v 46. minutě se prosadil Kirils Grigorovs. V 51. minutě Richter snížil na 1 : 4. V 55. a 63. minutě potom přidali další dva góly Kirils Grigorovs a Xi Zhejian. Tečku za celkovým skóre zápasu dal svým gólem z 87. minuty opět Richter. A protože se už potom nic důležitého nestalo, zápas skončil naším vítězstvím v poměru 6 : 2.

Roman Kuba, trenér našeho B-mužstva, nám po zápase řekl: „Zápas se sice hrál ve velmi hraničním počasí, ale od začátku do konce jsme jej zvládli s přehledem. Brzy jsme se dostali do vedení a celkem nastříleli 6 gólů. Když nepočítám jarní předehrávku, do konce podzimu zbývá jediný zápas s Jedlím. Doufám, že i tento zápas zvládneme a přezimujeme na prvním místě tabulky, což byl před začátkem sezóny náš cíl.“

Góly: 51. Richter David, 87. Richter David – 12. Grigorovs Kirils, 32. Kuba Roman (pen.), 42. Guicheng Yang, 46. Grigorovs Kirils, 55. Grigorovs Kirils, 63. Xi Zhejian. Diváci: 17. Rozhodčí: Rulíšek Vladislav.
Sestava FK Mohelnice B: Skýva – Coufal, Pagáč, Zeman, Kuba, Grigorovs, Zhejian, Srdýnko, Mayer, Guicheng, Obšil. Na střídání: Šincl, Vašata, Zapletal, Nantl, Kubíček, Zhang.

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *