Porážka se Šumperkem

FK Mohelnice – FK Šumperk  3 : 4  (2 : 2)

Mužstvo našeho FK Mohelnice prohrálo v dalším přípravném domácím zápase s týmem FK Šumperk v poměru 3 : 4. A můžeme říct že kvůli výrazným chybám v naší defenzívě. Jako první se hned v úvodu zápasu dostali do vedení hosté. Náš tým srovnal po střele Davida Bači do šibenice. Hosté se opět dostali do vedení po výrazné chybě v naší obraně. Do konce prvního poločasu se našim podařilo srovnat přesnou střelou Honzy Fišary ze šestnáctky. Na začátku druhého poločasu jsme tahali za delší konec, když se po rohovém kopu střelou k tyči prosadil David Bača. Později to mohlo být o dva góly, kdyby se nám podařilo proměnit nařízenou penaltu. To se ovšem nestalo. O vítězství hostů nakonec rozhodly dva nákopy za naši obranu, se kterými jsme si neporadili, a hráči Šumperka z nich trestali. Zápas tak skončil naší porážkou v poměru 3 : 4. Další domácí zápas zimní přípravy odehraje naše mužstvo v sobotu 4. března v 11 hodin, tentokrát s týmem Moravskoslezské fotbalové ligy SK Líšeň.

Jaroslav Rolinek (Šumperský deník): „Nám se tohle utkání vůbec nepovedlo, byl to špatný výkon se spoustou chyb. Soupeři jsme na všechny čtyři góly doslova namazali. Ale na druhou stranu zápas určitě splnil svůj účel, příprava už je dlouhá, máme za sebou řadu tréninků, tak jsem to chtěl hráčům trochu zpestřit vloženým středečním zápasem, jsem rád, že jsem si zahráli. A musím uznat, že Šumperk nezahrál vůbec špatně, byla to kvalitní prověrka.“

Sestava Mohelnice: Václav – Fiala, Kuba, Markovič, Heidenreich – Bača, Fišara – Vokoun, Bzirský, Mica – Olejník. Střídali: Pinkava, Kožela, Knýř, Holešinský, Šmíd.

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *