DOMÁCÍ VÍTĚZSTVÍ NAD JESENÍKEM

V 5. kole krajské soutěže jsme přívitali na domácí půdě tým FK Jeseník. Před utkáním naši hráči chtěli odčinit předchozí výsledky a od samého začátu toužili jít za vítězstvím. To se nám podařilo a vyhráli jsme poměrem 3 – 1.

Hodnocení trenéra Romana Kuby:

„Za dnešní vítězství jsem strašně moc rád. Jeseník jde stejnou cestou, jako my a sází na vlastní odchovance. Dává tak příležitost mladým klukům získat zkušenosti v krajském přeboru. Z tohoto pohledu jsem čekal vyrovnaný zápas. My jsme byli nuceni udělat v sestavě dvě změny kvůli zranění a nemoci. Museli tak nastoupit naši dorostenci Dunovský a Nguyen, kteří utkání zvládli skvěle. Z toho mám největší radost. Od začátku sezóny hrajeme s hráči ročníku 2002 – 2004, což pro kluky není vůbec jednoduché v 15 letech hrát krajský přebor. Zatím to ale zvládají nad očekávání, snad se jim tak povede i nadále. Dnešní zápas byl dlouho vyrovnaný, avšak gólových příležitostí jsme měli víc my, než soupeř. Konečně se nám podařilo prolomit i střeleckou nemohoucnost a vstřelit před zraky domácích fanoušků 3 branky. Pevně věřím, že je jak výkon, tak i vstřelené branky potěšily.“

Sestava FK Mohelnice:

Hora – Čank, Dunovský, Pinkava, Šváb – Nguyen (75. Kloss), Paulíny, Fišara „C“, Srdýnko (87. Zapletal) – Ryba, Kožela (80. Brulík)