Víkendový výsledkový info servis

Výsledkový servis našich celků.

Muži vyhráli v Litovli jednoznačně 5:1.

Tatran Litovel – FK MOHELNICE 1 : 5
Hodnocení trenéra Romana Kubu: “Na jednu stranu jsme dnes jako jednotlivci mohli dát daleko více gólů a jako tým vyhrát větším rozdílem ve skóre, ale na druhou stranu by nás to vůbec netěšilo. Litovel má své problémy a v dnešním utkání museli několikrát nuceně střídat. Dokonce i na pozici brankáře, kdy zápas musel dochytat hráč z pole. Jako soupeř to všechno vnímáte a zápas tak ztrácí ten správný náboj. Pozitivní pro Litovel může být, že do zápasů zasáhlo několik jejich dorostenců a čím dřív takto mladé kluky hodíte do vody, tím dřív se naučí plavat. Nás stejná věc čeká v následujících zápasech do konce jarní části sezony, kdy chceme dát příležitost našim dorostencům, kteří se budou věkově posouvat do mužské kategorie.”

Starší dorost dováží prohru ze Vsetína.

FC Vsetín – FK MOHELNICE 4 : 1
Hodnocení trenéra Pepu Mikeše: “Zápas rozhodly tři hrubé chyby v prvním poločase a psychická labilita některých hráčů. Jestli nás rozhodí pár fanoušků co pořvávaj z tribuny, tak nemůžeme hrát fotbal. Hra nebyla špatná, bohužel se soustředíme na věci okolo a ne na fotbal. Výsledek 4:1, gól Šolc.”

Mladší dorost na své soky také nestačil.

FC Vsetín – FK MOHELNICE 5 : 2
Hodnocení trenéra Luboše Homoláka: “Začátek zápasu nám vyšel a po chybě domácí obrany jsme se ujali vedení. Domácí přidali na tempu a podařilo se jim vyrovnat. Hra se uklidnila a z jedne vydařené akce jsme šli opět do vedení. Oba góly dal Mikeš. Ve druhém poločase došlo k nucenému střídání pro zranění. Postupem času soupeř získával převahu a zápas otočil. Únava některých hráčů, kteří odehráli předchozí zápas za U19 byla znatelná. V 80 minutě další zranění a zápas jsme dohrávali v 10 lidech. Přesto kluci zaslouží poděkování, že bojovali až do konce.”

Starší žáci prohráli po smolné penaltě v závěru.

FK MOHELNICE – FK Slavonín 1 : 2
Hodnocení trenéra Martina Petříka: “Zápas se Slavonínem, dosud neporaženým týmem soutěže, jsme opět začali s maximální snahou a nasazením. Od začátku se hrál rychlý fotbal, kdy soupeř měl menší územní převahu. Naše obrana v čele s Ondrou Kacrem, však pracovala zodpovědně na výtečnou. Kluci se snažili se zabezpečené obrany vyrážet do rychlých kontrů. Při jednom z nich fauloval daleko od brány hostující brankař našeho unikajícího hráče a musel předčasně do sprch. Bylo vidět, že soupeř byl lehce zaskočen, nedařila se mu kombinace v rychlosti a hráči začali být nervózní. Do poločasu se už ani jednomu týmu nepodařilo vstřelit branku.
Do druhého poločasu se obraz hry moc nezměnil, hrál se vyrovnaný fotbal. Co však přibývalo s únavou hráčů na obou stranách, byly gólové šance. Na naší straně se několikrát vyznamenal Ondra Kacr, u soupeře gólové šance odvracela s vypětím všech sil především obrana (vědomá si vyloučení svého brankaře). Přesto se Slavonínu podařilo dostat do vedení. Naše hráče to však nezlomilo a neustále se tlačili za vyrovnáním. Toho se nám podařilo docílit po precizně zahraném přímém kopu Dankem Kopou, když „vymetl“ pavouky v pravé šibenici soupeře- 1:1. Bohužel v nastavení nám soupeř prošel po rychlém brejku až do pokutového území, a zastavit ho se podařilo jen za cenu faulu. Po následné penaltě Slavonín upravil na konečných 2:1 a rozhodčí ukončil zápas.
Odehráli jsme trochu smolný zápas, ale naše hráče musíme opět pochválit za přístup a nasazení. Sportovně je nutné uznat kvality soupeře, který byl lepší a po zásluze vyhrál. Máme ale velkou radost, s jakou chutí v poslední době na sobě naši hráči pracují a předvádí své výkony.”

Mladší žáci pomstili své starší spoluhráče a jasně zvítězili.

FK MOHELNICE – FK Slavonín 6 : 2
Hodnocení trenéra Ondru Uhlíka: “Dnešní utkání bylo o dvou rozdílných poločasech. První poločas byl vyrovnaný, soupeř vždy dokázal snížit naše jednobrankové vedení a to penaltou a naším vlastním gólem. Ve druhém poločase jsme od počátku získali převahu, brzy jsme vstřelili vedoucí gól, uklidnili jsme se a o zápase bylo rozhodnuto. Jenom škoda našich vyložených neproměněných šancí, na tom budeme muset zapracovat.”

Starší přípravka nastoupila proti Štítům na domácí půdě.

FK MOHELNICE – Sokol Štíty 7 : 6p.
Hodnocení trenéra Květoše Vašíčka: ”Do utkání jsme nevstoupili vůbec dobře.
Hned z úvodu utkání jsme prohrávali o dvě branky po naších individuálních chybách.
Pomalu jsme se ale dostávali do tempa a utkání jsme vyhráli na penalty.
Branky: Vašíček Petr 4x, Zeman Vítek 1x, Rebl Jan 1x”

Mladší přípravka opět vítězně.

FK MOHELNICE – Sokol Štíty 7 : 6p.
Hodnocení trenéra Martina Vokouna: “Dnešní utkání bylo napínavé až do poslední minuty. Chvíli byl ve vedení soupeř, chvíli my. Nám se naštěstí v poslední minutě podařilo vstřelit rozhodující branku, na kterou už soupeř nestihnul reagovat. Chtěl bych pochválit Jonyho Mandáka a Vojtu Koňarika, kteří se postarali o všechny góly. Zároveň bych, ale do příštích zápasů chtěl, aby naše góly nebyly jen od nich a aby se začali prosazovat i jiní hráči.”