A – tým porazil Medlov 3-1

V novém hracím čase a před velmi slušnou diváckou návštěvou se odehrálo první mistrovské utkání domácí Mohelnice s Medlovem.  Zápas nabídl zajímavé momenty na obou stranách, poločasovou střelbu na plachtu o hodnotné ceny pro diváky a na konec  i první 3 body do tabulky pro domácí mužstvo vedené hrajícím trenérem Romanem Kubou.

Hodnocení Trenéra:

V první řadě jsem spokojený, že jsme zápas zvládli výsledkově. S předvedenou hrou v 1.poločase však spokojený určitě nejsem. Před utkáním jsem hráče upozorňoval na to, že první zápas navíc v těžkém počasí rozhodne větší důraz, bojovnost a nasazení. Medlov byl v první půli důraznějším a běhavějším týmem než my a směrem dopředu byl velmi nebezpečný. Vždy je pro trenéra pozitivní, když mužstvo dokáže otočit nepřízniví výsledek. Nám se dnes podařilo dobře zareagovat na první inkasovaný gól, kterému předcházelo zranění Luboše Pinkavy. Věřím, že se dá co nejdříve do pořádku a zranění nebude nijak vážné. V poločasové přestávce jsme si pár věcí důrazněji vyříkali a za druhý poločas musím naopak mužstvo pochválit. Vím, že pro diváky se nejspíš nehrál nijak pohledný kombinační fotbal, bylo to spíše ubojované utkání, ale takové první zápasy bývají. Navíc je potřeba si uvědomit, že máme mladý tým, pro který je každé takové utkání vítanou zkušeností do dalších utkání.

Na zápase bych viděl dvě pozitivní věci. První jsou výkony našich dorostenců (Ondřeje Brulíka a Rostislava Nantla), kteří dnes nastoupili v základní sestavě a podali výborné výkony. Druhá je, že po dlouhé době mělo naše domácí utkání skvělou diváckou návštěvu. Budeme rádi, když nás přijdete podpořit i v příštím domácím utkání 22. 8. v 10.30 se Zábřehem.