Novinky z klubu

Vážení příznivci mohelnického fotbalu,

na úvod bych chtěl poděkovat všem hráčům, trenérům, sponzorům a fanouškům za přízeň v uplynulém roce. Především pak vedení města Mohelnice za podporu a spolupráci. Jistě jste si v posledních měsících všimli několika změn v mohelnickém fotbalovém klubu. Rád bych tímto otevřel novou rubriku a o jednotlivých novinkách Vás pravidělně informoval.

Jednou ze zásadních věcí, bylo zdárné dokončení etapy propojení a zateplení tribun mohelnického fotbalového stadionu. Na podzim loňského roku jsme se opětovně přihlásili k čerpání dotačního titulu a s koncem roku řádně zkolaudovali. Věřím, že se nám v průběhu jarní části sezony podaří dokončit i další práce v okolí stadionu a Vám všem tak zpříjmenit návštěvy sportovních utkání.

V návaznosti na naše úvodní prohlášení z června 2018 jsem ukončili spolupráci s čínským investorem a postupně uhradili všechny závazky klubu.

Spustili jsme nové webové stránky, které mají za úkol Vás pravidelně informovat o dění v klubu. Ve spolupráci s externí marketingovou společností jsme vytvořili nového maskota a pracujeme na dalších, věříme, že pro fanouška, příjemných zpestření fotbalových utkání. Postupně představíme další detaily.

 

Ing. Jiří Rousek
předseda VV FK Mohelnice