Halový turnaj mladších přípravek – 2009 – Šumperk – 18.2.2018

Tuto neděli se naše mladší přípravka (ročník 2009) zúčastnila, pod vedením trenéra Jaroslava Žouželky, svého letošního druhého turnaje v Šumperku, když na prvním turnaji ve Svitavách 5.1. obsadila 5. místo.

Do turnaje jsme vstoupili bezbrankovými remízami po naší velké herní převaze, ale bez gólového efektu. V zápase se Šumperkem 1 jsme se ujali vedení brankou Patrika,ale po té nás soupeř přehrál. V utkání s Českou Vsí se opakoval scénář z úvodních utkání s velkou převahou a neproměněnými šancemi a naopak po jediné chybě jsme inkasovali. S vítězem turnaje Šternberkem jsme do poloviny utkání měli rovněž převahu, ale opět bez brankového zakončení, naopak soupeř skóroval z každé akce. V posledním utkání s dvojkou Šumperka se střelecky prosadil Štěpán hatrikem a gólovou pojistku přidal Adam. Na turnaji jsme obsadili 5.místo.

Hodnocení trenéra: kromě utkání s prvními dvěma týmy Šternberkem a Šumperkem 1, jsme ve zbývajících utkáních hráli v poli velmi dobře, ale střelecky jsme byli neproduktivní a připravili se tak o lepší umístění v turnaji. Takže na koncovce musíme zapracovat..!! Vyzvednout musím Vojtu, který byl opět vyhlášen nejlepším gólmanem turnaje a příslibem byla hra Adama Kleckera.

V dalším programu zimní přípravy se zúčastníme velmi kvalitně obsazeného turnaje v Kunštátu s týmy: Žijeme hrou, Fotbalová škola Třebíč, ČAFC Židenice, FK Blansko, Tatran Kohoutovice a Moravan Svitávka.

Sestava: Kunert Vojta – Karger Martin, Damajka Maxim, Klecker Adam, Lipčák Martin, Ruprecht Daniel, Štěpán David, Malinka Patrik, Vašíček Petr.

Výsledky: Nový Malín – 0:0, Velké Losiny – 0:0, Šumperk 1 – 2:5  (branky – P. Malinka,D. Ruprecht), Česká Ves – 0:1, Šternberk – 1:6 (D.Ruprecht), Šumperk 2 – 4:2 (Š.David 3, A.Klecker)

 

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *