Zápasy mládeže a B-týmu: 17.2. – 18.2. 2018

Přinášíme ohlédnutí se za víkendem B-týmu a mládeže. V sobotu naše mužstva odehrála na umělé trávě postupně tři utkání. První utkání jsme odehráli ve složení hráčů B-týmu a věkově starších dorostenců proti týmu Postřelmova (1.B třída). Druhý zápas odehrál kombinovaný tým tvořený z věkově mladších dorostenců (ročníky 01 a 02) a starších žáků (03 a 04) proti týmu Šumperka U-15 (03). V posledním utkání proti sobě nastoupil náš tým starších žáků (03 a 04) doplněný o hráče z mladších žáků (05) proti Šumperku U14 (04).

B-tým: Mohelnice – Postřelmov – 2:8

Branky: Schön, Byvan D.

Sestava: Byvan A. – Zeman, Linhart, Čank, Kuerban – Srdýnko, Klimeš, Kamlar, Byvan D. – Pagáč, Šchön (Petruška, Pospíšil)

Druhý přípravný zápas se našemu B-týmu vůbec nevydařil. Tak jak minulý víkend náš B-tým trestal soupeře ze Svitav (výhra 7:1), tak tuto sobotu se role obrátily a náš tým dostal lekci z produktivity od týmu z Postřelmova.

„Dnešní zápas se mi těžko hodnotí. Prohráli jsme rozdílem třídy, dostávali jsme góly po našich obrovských hrubkách a náš herní projev nebyl dnes vůbec dobrý. Jediným pozitivem je to, že se dnes nikdo nezranil.“

Roman Kuba, trenér

 

Dorost: Mohelnice – Šumperk U15 – 2:1

Branky: Brulík, Nantl (pen.)

Sestava: Doležal – Kamlar, Dunovský, Šváb, Mayer – Václavík, Nantl, Pospíšil, Horníček – Sokele, Brulík

Dorostenci odehráli, v kombinované sestavě doplněné o starší žáky, svoje třetí přátelské utkání proti soupeři ze Šumperka, hrajícího žákovskou divizi. První poločas skončil bez branek, když naši největší šanci, penaltu, Dunovský neproměnil. V druhém poločase branky vstřelil Brulík, když se štěstím proměnil z voleje centr z boku, a Nantl z penalty po faulu na Vyhlídala.

„Opět chybělo několik hráčů. Někteří naskakovali v zápase za B-tým a pořád máme velkou marodku, takže nám museli pomoci kluci ze starších žáků, tím bych jim chtěl poděkovat za výkon, měli toho po zápase plné zuby. Hra nebyla špatná, ale pořád nám chybí hra po lajnách, máme tam rychle hráče, kteří to neumí využít. Uvidíme, v jakém složení budeme připraveni na další přátelské utkání.“

Jan Vymlátil, trenér

 

St. Žáci: Mohelnice – Šumperk U14  – 2:0

Branky: Soukup, Vyhlídal

Sestava: Šolc – Ramert, Tomaščák, Vykydal (05), Šlehofer – Bača, Soukup, Holinka – Linhart, Vyhlídal, Navrátil

V improvizované sestavě doplněné o některé hráče ročníku 05 (Vykydal, Ramert, Linhart) jsme se utkali s týmem Šumperka U14 tvořeného hráči ročníku 2004. V prvním poločase vstřelil branku Soukup, poté co se uvolnil ve vápně a přesně zakončil na zadní tyč a ve druhé půli přidal po jednom z rohových kopů branku Vyhlídal. Zápas by se dal charakterizovat tím, že obě mužstva se snažila praktikovat rozehrávku po zemi a vysoký presink, což v praxi znamenalo, že šance na obou stranách vznikaly buď po zisku míče blízko brány soupeře anebo po překonání soupeřova presinku a přihrávkách za obranu. Nám se z velkého množství šancí na rozdíl od soupeře podařilo proměnit dvě, a proto jsme vyhráli.

„Musím pochválit všechny hráče za výkon, a to zejména z toho hlediska, že prakticky bez střídání a bez několika hráčů (nemoci, zranění anebo hráli předchozí zápas) jsme obstáli proti technicky a takticky dobře připravenému soupeři, který nás kvalitně prověřil. Pochvalu zaslouží i trio hráčů z mladších žáků, kteří se svými výkony v zápase určitě neztratili.“

Petr Večeř, trenér

 

Příští zápasy:

B-tým: Třeština – Sobota 24.2.  – 13:00 UMTRA Mohelnice

Dorost: Podolí  – Sobota 24.2. – 15:00 UMTRA Mohelnice

St. žáci: Uničov U14 – Středa 21.2. – 17:00 UMTRA Mohelnice

Nové sady U15 – Sobota 24.2. – 9:15 UMTRA Mohelnice

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *