Áčko doma prohrálo s Vysokým Mýtem

Ve svém druhém přípravném utkání fotbalisté Mohelnice neuspěli. Po sobotní výhře nad Rapotínem tentokrát ve středu doma těsně prohráli s divizním celkem SK Vysoké Mýto. „První půle byla z naší strany celkem dobrá, vytvořili jsme si šance a dostali se i do vedení, do druhé části jsme prostřídali a pak už to bylo docela o ničem, ta herní kvalita už tam prostě chyběla,“ prozradil ve zkratce Deníku Karel Trnečka, trenér Mohelnice. O úvodní gól zápasu se ještě do přestávky postaral po centru Svobody Gianpaolo Pezzotti, jenž se tak trefil i ve svém druhém vystoupení za Mohelnici. Pak mohli domácí svůj náskok navýšit, jenže mohelnický střelec dvakrát selhal sám před bránou, Šichor následně dvakrát ze standardek orazítkoval pouze břevno. Naopak hosté byli později daleko úspěšnější a dvěma brankami otočili výsledek. Další zápasovou prověrkou bude pro mohelnické fotbalisty sobotní utkání 1. kola MOL Cupu proti Prostějovu, které startuje na Městském stadionu v Mohelnici od 17 hodin.

FK Mohelnice – SK Vysoké Mýto 1 : 2 (1 : 0)

Gól FK Mohelnice: Pezzotti.

Sestava FK Mohelnice, 1. poločas: Toman – Olejník, Kuba, Samek, Vokoun – Fišara, Šichor – Bača, Kopa, Svoboda – Pezzotti. 2. poločas: Nakládal – Schmidt, Samek, Kotůlek, Olejník – Fišara, Knýř – Dvorský, Svoboda, Bunin – Pezzotti. Trenér: Karel Trnečka.

Autor: Miroslav Pergl, Šumperský deník

Zdroj: http://sumpersky.denik.cz/fotbal_region/druhy-pratelak-mohelnice-nezvladla-doma-prohrala-s-vysokym-mytem-20170720.html

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *