Starší žáci vezou ze Zábřehu 3 body, mladším A nevyšel druhý poločas, mladší B zvítězili nad Lošticemi

Naši žáci sehráli dnes dopoledne zápasy 27. kola krajského přeboru na hřišti nedalekého Zábřehu. Starší žáci nastoupili jako vedoucí tým tabulky se 66 body proti pátému týmu s 42 body. Takže je nečekal lehký zápas. Tentokrát kluci nenastříleli tolik branek jako v předchozích zápasech. Vstřelili dva, ale i ty jim stačily na vítězství, protože vzadu udrželi nulu. První gól zápasu přišel ve 21. minutě z kopačky Tobiáše Sokeleho. Na tento zásah navázal ve druhém poločase Tomáš Kubíček ve 49. minutě a pojistil tak další výhru a udržení náskoku 7 bodů na prvním místě tabulky před Černovírem, který dnes vyhrál v Jeseníku 4 : 2.

Mladší žáci A byli na devátém místě tabulky se 33 body a postavili se proti dvanáctému týmu, který měl 20 bodů. V 11. minutě jsme se dostali do vedení díky Mírovi Horníčkovi, ve 26. minutě ale domácí srovnali Meixnerem. Poločas 1 : 1. Naši hráči nezachytli začátek druhé půle a ve 33. minutě se prosadil znovu Meixner a Zábřeh vedl. Za 2 minuty se přidal Locker, 3 : 1. Ve 41. minutě dal na 4 : 1 Till, ve 46. Pelcl a skóre uzavřel dvě minuty před koncem Šembera. Kluci tak prohráli 1 : 6 a zůstávají na 9. místě.

Krajský přebor žáků – 27. kolo

Starší

SK Sulko Zábřeh – FK Mohelnice  0 : 2  (0: 1)

branky Mohelnice: 21. Sokele, 49. Kubíček

Mladší

SK Sulko Zábřeh – FK Mohelnice  6 : 1  (1 : 1)

branka Mohelnice: 11. Horníček

Mladší žáci B včera hostili v 11. kole okresního přeboru coby vedoucí celek třetí běčko Loštic. A zvítězili 5 : 1, po poločase 3 : 0. Výsledek vypadá jednoznačně, ale hosté nepůsobili vůbec špatně, i oni měly v zápase vyložené šance, třikrát trefili tyč, brankáři předvedli pár velmi dobrých zákroků. Kluci si nicméně připsali další 3 body a mají stále 9 bodů náskok před Leštinou a zápas k dobru. Ten se odehraje už ve čtvrtek 25. 5 v 17:00, kdy doma hostí Postřelmov.

Okresní přebor mladších žáků – 11. kolo

FK Mohelnice B – SK Loštice B  5 : 1  (3 : 0)

branky Mohelnice: Tomaščák 2, Ramert, Paprsek, Vykydal

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *